Blaashal Reserveringssysteem

Sporthal.net is het perfecte blaashal reserveringssysteem om jouw blaashallen georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het reserveringssysteem, speciaal ontwikkeld voor het verhuren van blaashallen: Sporthal.net, heeft vele voordelen. Enkele onderdelen waar je profijt aan zult beleven zijn:

  • Het reserveringssysteem staat op je eigen website
  • Reserveringen van jouw blaashal worden automatisch omgezet in facturen
  • U kunt gratis starten!

Waarom het reserveringssysteem van Sporthal.net?

Sporthal.net heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het gratis reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van blaashallen. Velen voor jou hebben zorgeloos hun blaashal kunnen verhuren, wil jij dit ook?

Plaats het reserveringssysteem op de website van jouw blaashal 

Met het reserveringssysteem van Sporthal.net kun je een reserveringsmodule op de website van jouw blaashal plaatsen! Zo blijven bezoekers op jouw website en biedt je hen extra eenvoud: zij kunnen namelijk direct de beschikbaarheid van jouw blaashal inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenst tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in jouw website plaatsen.

Een extra voordeel van ons blaashal reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Verhuurde blaashallen omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

Je kunt meteen gratis starten!

Nu komt het mooiste van alles: ons reserveringssysteem is helemaal gratis zonder beperkte termijn! Wij kiezen hiervoor om het systeem van Sporthal.net ook toegankelijk te maken voor kleine blaashallen.

In de gratis versie kun je 2 verhuurobjecten in het reserveringssysteem plaatsen en volledig gebruik maken van het systeem. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of verhuurobjecten te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net