Reserveringssysteem Sporthal

Een belangrijk onderdeel van het beheersysteem van Sporthal.net is het online reserveringssysteem waarmee huurders direct een zaalreservering kunnen plaatsen. Via de reserveringsmodule welke op je eigen website kan worden ingevoegd, hebben huurders de mogelijkheid om de beschikbaarheid van de sporthal of gymzaal in te zien en kunnen ze direct reserveren en online betalen.

Reserveringssysteem op je eigen website

Met Sporthal.net heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Om hier gebruik van te maken ontvang je van ons een klein stukje code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. De reserveringsmodule voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement van Sporthal.net. Je hoeft hier dus geen extra module voor aan te schaffen. Op deze manier blijven de bezoekers op je eigen website en kunnen ze direct beschikbaarheid in zien en reserveren.

Het kan zijn dat je liever niet wil dat iedereen een sporthal kan reserveren. Je kunt de reserveringen die via de module op je eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Met deze goedkeuringsstap voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan.

Zaalreservering gemakkelijk factureren

Via het facturatiesysteem kunnen specifieke reserveringen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je een hoop werk achteraf!

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.


Gymzaal plannen

Heeft u een gymzaal? Speciaal voor gymzalen hebben wij een gymzaal reserveringssysteem ontwikkeld. Eenvoudig plannen en factureren!

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net