Blaashal Planningssysteem

Sporthal.net is de perfecte tool om jouw blaashallen georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het planningsprogramma, speciaal ontwikkeld voor het verhuren van blaashallen: Sporthal.net, heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • Een duidelijke online planning
  • De optie tot inloggen ongeacht de tijd en locatie van de beheerder(s)
  • Er kunnen meerdere beheerders op hetzelfde moment in het programma werken

Meer weten over de vele voordelen van het reserveringsprogramma voor jouw blaashal? Lees dan snel verder!

Waarom dit planningssysteem voor jouw blaashalverhuur?

Sporthal.net heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het planningssysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun blaashal kunnen verhuren.

Mogelijkheid tot samenwerken

Een belangrijk voordeel is dat ons planningssysteem een overzichtelijke, online planning geeft voor de verhuur van jouw blaashal. Maar een echte plus is de mogelijkheid tot het samenwerken van beheerders. Ongeacht de locatie en het tijdstip kunnen er meerdere beheerders tegelijk in het systeem en kunnen zij hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Wel zo handig, want een penningmeester heeft vaak andere taken dan een facilitair medewerker.

Het inplannen van reserveringen

Een ander belangrijk voordeel van het reserveringssysteem van Sporthal.net is de mogelijkheid tot het inplannen van reserveringen voor jouw blaashal. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid: zo heb je de optie tot een eenmalige of herhalende boeking. Extra praktisch voor de huurders die elke week weer terugkomen! De herhalende boeking kan over elke tijdsperiode ingevuld worden zoals jij dat zelf wenst: om de twee weken, elke dinsdag op een bepaald tijdstip of elke 25e dag van de maand.

Verhuurde blaashallen omzetten in facturen

Het laatste voordeel van het planningssysteem van Sporthal.net dat wij graag willen toelichten is de mogelijkheid om verhuurde blaashallen om te zetten in facturen. In het facturatiesysteem kun je een selectie van boekingen maken (dit kan ook van gedurende een bepaalde periode) en vervolgens kun je direct bijbehorende facturen mailen naar de huurders, inclusief jouw bedrijfslogo en betaallinks voor iDEAL of Paypal! Door huurders te verplichten online af te rekenen wordt jouw debiteurenbeheer automatisch uitgevoerd!

Bovenstaande voordelen zijn in ons opzicht erg waardevol voor het beheren van een blaashal. Vanzelfsprekend beschikt ons planningssysteem nog over vele andere kwaliteiten.

Ontdek nu gratis zelf de andere voordelen van het verhuren van jouw blaashal via Sporthal.net!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net