Sporthal Planningssysteem

Het planningssysteem van Sporthal.net is speciaal gemaakt om beheerders van sporthallen en sportzalen te ontzorgen. Als beheerder kan je de planning op gemakkelijke wijze online inzichtelijk maken. Beheerders kunnen op elk moment van de dag en op elke locatie inloggen in het systeem en hier direct boekingen aanmaken. Alle reserveringen die zijn binnengekomen via het reserveringssysteem zijn direct in het planningssysteem inzichtelijk voor de beheerder. Hier kan je de aanvragen nog goedkeuren of afkeuren.

Multifunctioneel planningssysteem

Met het planningssysteem van Sporthal.net heb je de mogelijkheid om met meerdere beheerders tegelijk in te loggen en te werken. In het multifunctionele systeem is het mogelijk dat de penningmeester bezig is met de facturatie en de beheerder bezig is met het aanmaken van een reservering. Het is mogelijk om met diverse rechten te werken zodat niet elke beheerder inzicht heeft in alle onderdelen. Je kunt bijvoorbeeld de schoonmaakmedewerker alleen-lezen rechten geven en een penningmeester alleen toegang tot het financiële menu.

Boekingen inplannen

Als beheerder heb je de mogelijkheid om incidentele reserveringen in te boeken of om een reeks boekingen te maken. Zo'n reeks boekingen wordt ook wel een herhalende boeking genoemd. Je kunt hiermee wekelijkse en tweewekelijkse boekingen plannen. Zo kan je een boeking op elke maandag of om de maandag van 18:00 tot 19:00 maken. Ook kan je maandelijkse herhalende boekingen aanmaken. Hiermee kan je boekingen op elke eerste vrijdag van de maand of bijvoorbeeld elke 10e dag van de maand laten terugkomen.

Boekingen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kan een selectie van boekingen van de sporthal met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Het is mogelijk om de facturen direct vanuit het sporthal planningssysteem per e-mail te versturen naar de huurder zonder dat je hiervoor verdere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een betaallink voor iDEAL of Paypal mee te sturen. Doordat gebruikers te verplichten online te betalen kan het debiteuren beheer volledig geautomatiseerd worden afgehandeld en voorkom je veel werk achteraf!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net