Online Betalen

Verenigingen en huurders van de sporthal hebben de mogelijkheid om hun reservering direct af te rekenen via het reserveringssysteem. Onder andere voor incidentele verhuur is dit erg gemakkelijk. Het proces van factuur opmaken, versturen en controleren op betaling wordt hiermee weggenomen en volledig geautomatiseerd. Een ander voordeel is dat je direct vooraf over het geld beschikt en niet meer achter facturen aan hoeft te bellen.

Maandfacturen online betalen

Ook maandfacturen welke vooraf of achteraf worden verstuurd kunnen via het facturatiesysteem worden voorzien van een betaallink waarmee huurders de betaling direct online kunnen voldoen. Op deze manier hou je het overzicht en kan je via Sporthal.net direct zien welke maandfacturen er betaald zijn. Hetzelfde geldt ook voor kwartaalfacturen of facturen per reservering.

Online betaalmethoden

Je kunt verschillende online betaalmethoden gebruiken zoals iDEAL of Paypal. Ons systeem heeft een naadloze koppeling met het de betaalprovider MultiSafepay. Als je gebruik maakt van ons professioneel abonnement of hoger dan kan je gebruik maken van deze online betaalmethoden.

Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net