Koppel je ledenadministratie

Onze integratie met de Clubmanagement software Sportivity van b.o.s.s. zorgt ervoor dat de leden van jouw sportcentrum zorgeloos tegen de geldende voorwaarden banen kunnen boeken via het reserveringssysteem. Door de real-time synchronisatie van ledeninformatie zoals NAW-gegevens en lidmaatschappen zijn de profielen altijd bijgewerkt. Leden kunnen zo squashbanen reserveren en hun medespeler opgeven zonder dat je deze informatie in meerdere systemen hoeft bij te houden.

Beschikbaarheid

Leden en niet-leden vinden eenvoudig een beschikbare baan. Incidenteel of voor een contractperiode.

Faciliteiten

Bied bij iedere boeking extra's aan zoals verhuur van rackets of de aanschaf van een blik ballen.

Direct betalen

Boekers zonder geldig lidmaatschap kunnen direct reserveren tegen het reguliere tarief en online betalen.

Image

‹ Terug naar alle koppelingen

Ledeninformatie

Wanneer er een nieuw lid wordt toegevoegd in Sportivity wordt er direct een profiel aangemaakt binnen de Sporthal.net omgeving. De integratie werkt éénrichting, dat betekent dat wijzigingen in de NAW-gegevens plaatsvinden binnen Sportivity.

Lidmaatschappen

De lidmaatschappen die een lid krijgt toegekend in Sportivity worden ook gesynchroniseerd. Op die manier kunnen er in het reserveringssysteem rechten worden toegewezen wanneer het lid een lidmaatschap heeft voor de tennisbanen, squashbanen of padelbanen. Dit lidmaatschap kan geavanceerde opties krijgen zoals:

- Geldigheid tijdens piektijden
- Maximaal X minuten tijdens piektijd boeken
- Korting op alle overige baantypes waarvoor geen lidmaatschap is

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om Sporthal.net aan Sportivity te koppelen? Meer informatie over deze koppeling is op te vragen via info@accommodatiehuur.nl. Neem ook een kijkje op de website van b.o.s.s. om de mogelijkheden van Sportivity te bekijken via www.boss.nl.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net