Turnhal Facturatiesysteem

Sporthal.net is het ideale turnhal facturatieprogramma om jouw turnhallen overzichtelijk en zonder stress te verhuren!

Het facturatiesysteem, speciaal ontwikkeld voor het verhuren van turnhallen: Sporthal.net, heeft vele opties. Enkele van deze opties zijn:

  • De mogelijkheid voor het opmaken van zowel eenmalige als vaker terugkomende facturaties
  • Het toevoegen van online betaallinks in de factuur
  • Optie tot boekhoudkoppeling

Waarom dit facturatiesysteem voor het verhuren van jouw turnhal?

Sporthal.net heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste motivaties waarom zij voor het turnhal facturatiesysteem hebben gekozen, zodat zij zonder zorgen hun turnhal kunnen verhuren aan sporters.

Talrijke mogelijkheden voor het opmaken van de factuur

Via het turnhal planningssysteem kunt u zonder moeite facturen aan maken voor huurders. Deze facturen beschikken over uw eigen bedrijfslogo en de wettelijke vereiste gegevens voor een factuur. Doordat de factureren geheel automatisch in pdf-formaat ontwikkeld worden hoeft u zelf geen manuele handelingen meer te verrichten bij het creëren van de factuur. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over btw-codes. Sporthal.net maakt het beheren van uw financiën een stuk praktischer!

Online betaallinks op je factuur

Bij het afnemen van een professioneel abonnement heb je toegang tot de handige online betaaloplossing van Sporthal.net. Via deze extensie heb je de mogelijkheid om online betaallinks mee te sturen met de factuur. De huurder kan via deze link de betaling met iDEAL of Paypal voltooien. Wel zo gemakkelijk! Een bijkomend voordeel: de reserveringen die direct door de huurder vanuit het reserveringssysteem worden gemaakt en betaald, wordt automatisch een factuur gemaakt.

Als de betaling is voltooid krijgt het facturatieoverzicht direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als 'betaald'. Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer compleet worden overgenomen door Sporthal.net. Hierdoor kunt u zorgeloos uw turnhal verhuren aan derden!

Boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem

Wanneer je als turnhal exploitant een professioneel abonnement afsluit krijg je toegang tot het maken van een boekhoudkoppeling in het facturatieprogramma. Met de meest gebruikte pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Indien gewenst kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net