Atletiekhal Facturatiesysteem

Sporthal.net is het meest ideale atletiekhal facturatiesysteem om jouw atletiekhallen planmatig en zonder stress te verhuren!

Het facturatiesysteem, ontwikkeld voor het verhuren van atletiekhallen: Sporthal.net, heeft vele opties. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • De mogelijkheid voor het opmaken van zowel eenmalige als herhalende facturaties
  • Het invoegen van online betaallinks in de facturering
  • Optie tot boekhoudkoppeling

Waarom dit facturatiesysteem voor jouw atletiekhalverhuur?

Sporthal.net heeft al meerdere zeer contente gebruikers. Hieronder staan de voornaamste redenen waarom zij voor het atletiekhal facturatiesysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun atletiekhal kunnen verhuren aan anderen.

Uitgebreide opties voor het opmaken van de factuur

Via de atletiekhal planningssysteem kunt u zonder moeite facturen aan maken voor huurders van uw atletiekhal. Deze facturen beschikken over uw eigen bedrijfslogo en de wettelijke vereiste gegevens voor een factuur. Doordat de facturering geheel automatisch in pdf-formaat ontwikkeld wordt hoeft u zelf geen handmatige handelingen meer te verrichten bij het aanmaken van de factuur. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over bijvoorbeeld wel of niet de goede btw-codes. Sporthal.net maakt het beheren van uw financiën een stuk praktischer!

Online betaallinks op je factuur

Bij het afnemen van een professioneel abonnement heb je toegang tot de praktische online betaaloplossing van Sporthal.net. Via deze extensie heb je de mogelijkheid om online betaallinks mee te sturen met de factuur. De huurder kan via deze link de betaling met iDEAL of Paypal voldoen. Wel zo gemakkelijk! Een bijkomend voordeel: de reserveringen die direct door de huurder vanuit het reserveringssysteem worden gemaakt & betaald, wordt automatisch een factuur gemaakt.

Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als 'betaald'. Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden overgenomen door Sporthal.net. Hierdoor kunt u zorgeloos uw atletiekhallen verhuren!

Boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem

Wanneer je als verhuurder van atletiekhallen een professioneel abonnement afsluit krijg je toegang tot het maken van een boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal veelvoorkomende pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net