Facturatiesysteem

Het beheersysteem van Sporthal.net beschikt over een volledig facturatiesysteem. Hierin kunnen beheerders en penningmeesters op eenvoudige wijze online facturen opmaken. Zo is het mogelijk om van een incidentele zaalreservering een factuur op te maken maar ook over een geselecteerde periode, bijvoorbeeld per maand of per kwartaal. Het is hiermee erg gemakkelijk om alle vaste huurders en verenigingen elke maand een overzichtelijke factuur toe te sturen.

Facturen opstellen

Via het facturatiesysteem kan je met een druk op de knop facturen opstellen. Je kunt facturen voorzien van jullie eigen logo. Daarnaast staan de wettelijke vereiste gegevens op alle facturen vermeld. De facturen worden automatisch in PDF-formaat opgemaakt waardoor je geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand.

De maandfacturen kan je bijvoorbeeld voorafgaand aan de maand versturen naar de verenigingen, extra geboekte uren kan je dan achteraf factureren. De penningmeester kan er ook voor kiezen om de maandfacturen achteraf te versturen op basis van het werkelijk gebruik.

Betaallinks op de factuur

Vanaf ons "professioneel" abonnement heb je toegang tot onze online betaal oplossing. Je kunt op die manier betaallinks meesturen als de factuur e-mail wordt verzonden. De ontvanger van de factuur kan met deze link direct met iDEAL of Paypal de betaling van de factuur voldoen. Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur gekenmerkt als "betaald". Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden geautomatiseerd met automatische betalingsherinneringen.

Boekhoudkoppeling

Als je bijvoorbeeld meerdere sporthallen of zalen heeft en ons "professioneel" abonnement afneemt kan je gebruik maken van de boekhoudkoppeling. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net