Het administratief ontzorgen van sporthallen

De missie van Sporthal.net is het administratief ontzorgen van sporthallen voor het verhuren van hun zalen. Door het creëren van een geavanceerd reserveringssysteem zijn zij hier al heel ver in: reserveren, plannen, factureren & betalen zijn allemaal al (bijna) helemaal geautomatiseerd.

Stel je hebt met je team afgesproken in de zomer elke week te gaan turnen, maar vindt het reserveren van een hal altijd maar een gedoe. Dankzij Sporthal.net is dit heel gemakkelijk.

Je gaat naar de website van een sporthal die gebruik maakt van het reserveringssysteem van Sporthal.net. Hier krijg je vervolgens een overzichtelijk schema te zien wanneer welke hallen vrij zijn en je reserveert een hal. Bij de reservering geef je aan dat je deze elke dinsdag om 19 uur wilt reserveren gedurende 6 weken lang.

Jouw reservering komt bij de verhuurder van de sporthal in een overzichtelijk planningssysteem waar de beheerder de reservering eventueel nog moet goedkeuren. Reservering geplaatst!

Vervolgens zorgt het geïntegreerde facturatiesysteem ervoor dat jij een duidelijke factuur ontvangt in pdf-formaat inclusief online betaallinks. Eén klik op de links en je kan je betaling gemakkelijk voltooien in iDEAL. Betaling voldaan! 

Jij hoeft je niet druk te maken om je reservering en de beheerder van de sporthal hoeft zich niet druk te maken over onoverzichtelijke openstaande debiteuren. De beheerder heeft altijd een duidelijk overzicht van reserveringen in het planningssysteem. Dit levert veel tijd- en geldbesparing op!

Zowel huurders als verhuurders kunnen op deze manier zorgeloos en gebruiksvriendelijk een sporthal reserveren, dankzij het geavanceerde reserveringssysteem van Sporthal.net! 

Reserveringssysteem

Ben je geïnteresseerd in een gepersonaliseerde omgeving van het online reserveringssysteem van Sporthal.net. Maak gratis gebruik van alle functies van het systeem of kies uit één van onze uitgebreide pakketten.

Reserveringssysteem demo