Sporthal Blog

Om het sporthal reserveringssysteem verder te ontwikkelen houden we de laatste ontwikkelingen op het gebied van sporthallen en gymzalen nauwlettend in de gaten! Op de sporthalblog van Sporthal.net nemen we je mee met een aantal van deze ontwikkelingen. De blog posts gaan onder andere over ons sporthal planningssysteem en over nieuws in de sporthal wereld.

Privatisering van sportaccommodaties bij gemeenten

Uit een rapport van het Mulier Instituut (2013) blijkt dat 80% van de gemeenten ten minste over één geprivatiseerde sportaccommodatie beschikt. 

Dit blog gaat over de privatisering van sportaccommodaties, maar betekent privatisering en wat houdt het precies in?

Het administratief ontzorgen van sporthallen

De missie van Sporthal.net is het administratief ontzorgen van sporthallen voor het verhuren van hun zalen. Door het creëren van een geavanceerd reserveringssysteem zijn zij hier al heel ver in: reserveren, plannen, factureren & betalen zijn allemaal al (bijna) helemaal geautomatiseerd.

De moderne sporthal

Het is een vaak terugkerend agendapunt op de beleidsagenda van gemeenten of private sportverenigingen: de modernisering van sporthallen. Een moderne sporthal is een vrij abstract begrip, maar de bijbehorende faciliteiten liegen er niet om...

Kostenbesparingen door een geautomatiseerde administratie

Is de administratie voor de beheerders van jouw sporthal ook een vervelend terugkerend klusje? Blijven andere belangrijke taken liggen omdat ze teveel tijd in de administratie stoppen? Lees het blog en kom erachter hoe jij als sporthalverhuurder tijd, maar vooral ook geld kan besparen!

Reserveringssysteem

Ben je geïnteresseerd in een gepersonaliseerde omgeving van het online reserveringssysteem van Sporthal.net. Maak gratis gebruik van alle functies van het systeem of kies uit één van onze uitgebreide pakketten.

Reserveringssysteem demo