App & Software voor Sporthallen

Een gebruiksvriendelijke online reserveringssoftware die speciaal ontwikkeld is voor sportaccommdoties, een reserveringssoftware die zowel huurders, als beheerders altijd en overal inzicht geeft in de actuele beschikbaarheid en een reserveringssoftware waarin reserveren écht makkelijk wordt; Dat is Sporthal.net! Sporthal.net biedt al jarenlang de ultieme oplossing aan huurders en beheerders die op zoek zijn naar een reserveringssysteem die meedenkt met de toekomst. Met de online reserveringssoftware van Sporthal.net kunnen huurders de beschikbaarheid van een bepaalde sporthal inzien, direct reserveren en ook direct online betalen via iDEAL of PayPal. Fijn voor de huurders, maar ook voor de beheerders! 

Beschikbaarheid

Huurders vinden eenvoudig een beschikbare ruimte welke voldoet aan de wensen en capaciteit.

Faciliteiten

Selecteer direct de benodigde faciliteiten zoals een kleedkamer, beamer en arrangementen.

Zaalopstelling

Carré, boardroom of theater? Huurders kunnen direct hun voorkeur op geven voor de zaalopstelling.

Online reserveren

Vaste huurders reserveren rechtstreeks online en ontvangen een bevestiging per e-mail.

Offertes aanvragen

Indien direct reserveren niet mogelijk is hebben huurders de mogelijkheid een offerte op maat aanvragen.

Betalen met iDEAL

Directe reserveringen kunnen met de verschillende online betaalmethoden rechtstreeks worden afgerekend.

Image

Reserveren vanaf je eigen website

Met de app & software van Sporthal.net heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat huurders niet van jouw eigen website af hoeven om een reservering te maken en kunnen ze altijd direct de beschikbaarheid inzien. Hiervoor ontvang je van ons een eenvoudige code die gemakkelijk in je website te plaatsen is. De reserveringsmodule voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement van Sporthal.net, je hoeft hier dus geen extra module voor aan te schaffen. 

Wanneer een externe huurder een reservering inboekt, is het mogelijk om deze eerst goed of af te laten keuren door een beheerder. Zo voorkom je dat iedere gebruiker zomaar een reservering kan plaatsen en voorkom je dus ook dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan. Je hebt na elke aanvraag nog de mogelijkheid om eerst contact op te nemen met de aanvragen. 

Reserveren en Factureren

Alle reserveringen die opgenomen staan in de reserveringssoftware, kunnen via het facturatiesysteem met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Wanneer je ervoor kiest om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de betreffende reservering, zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen volledig automatisch afgehandeld worden, voorkom je een hoop werk achteraf! Met de app & software van Sporthal.net stroomlijn je jouw sporthal, zodat zowel jij en je huurders altijd en overal het maximale eruit kunnen halen! 

Gratis starten

Buiten alle mogelijkheden die onze software te bieden heeft, is het beste van alles dat onze reserveringssoftware compleet gratis is zonder beperkte termijn! Wij kiezen er bewust voor om de appplicatie van Sporthal.net ook toegankelijk te maken voor kleine accommodaties. In de gratis versie heb je de mogelijkheid om 2 verhuurobjecten in de reserveringssoftware te plaatsen en om simpelweg volledig gebruik te maken van het systeem. Wanneer je de mogelijkheid wilt hebben om meer boekingen of verhuurobjecten toe te kunnen voegen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen. Nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Vraag direct een gratis demo aan!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@sporthal.net