Reserveringssysteem voor sporthallen en sportzalen

Hét online reserveringssysteem voor sporthallen, sportzalen en gymzalen! Eenvoudig online zalen plannen en factureren voor beheerders. Gemakkelijk online zalen reserveren en betalen met iDEAL voor huurders.
Sporthal.net helpt je met:

  • ✓ Vaste huurders inplannen
  • ✓ Digitaal factureren
  • ✓ Losse zaalhuur via iDEAL afrekenen
  • ✓ Eenvoudig zalen verhuren aan derden
Lees verder
Reserveringssysteem Laptop
Reserveringssysteem Tablet

Gebruiksgemak staat op de eerste plaats!

Wij richten het systeem volledig gebruiksklaar voor je in. Zo kan je zorgeloos beginnen met het plannen in het sporthal reserveringssysteem!

Gratis demo aanvragen

Functionaliteiten

Onze gebruiksvriendelijke reserveringssoftware bestaat uit een aantal volledig geïntegreerde onderdelen.


Planningssysteem

De planning is via het online beheersysteem 24 uur per dag beschikbaar. Zo hebben beheerders ook inzicht wanneer ze even niet op locatie zijn en kunnen er meerdere beheerders gelijk in het systeem werken.

Facturatiesysteem

Op diverse wijzen digitale facturen naar de verenigingen en gebruikers te versturen. Via het facturatiesysteem factureer je gemakkelijk per maand, per kwartaal of per reservering. Alles met een druk op de knop.

Reserveringssysteem

Laat huurders direct reserveren. Voeg de reserveringsmodule eenvoudig toe aan je eigen website. Ingericht zodat gebruikers en beheerders van alle leeftijden ermee overweg kunnen.

Online betalingen

Volledig ontzorgd bij het debiteurenbeheer doordat incidentele huurders direct reserveren en online kunnen afrekenen met iDEAL. Het is zelfs mogelijk om bij facturen een iDEAL betaallink mee te sturen.

“Wij geloven in gebruiksvriendelijke en intuïtieve software waarmee beheerders en gebruikers van alle leeftijden overweg kunnen.”

- Bas en Jop, oprichters Accommodatiehuur.

Over Sporthal.net


Sporthal.net is hét platform voor elke beheerder van sporthallen en sportzalen. Het online planningssysteem en reserveringssysteem voor sporthallen, sportzalen en gymzalen ontzorgt elke beheerder. De verenigingen en beheerders die het online reserveringssysteem onder de naam "verenigingnaam.sporthal.net" al in gebruik hebben, ervaren het als "zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betrouwbaar".

Via het reserveringssysteem kunnen beheerders van sporthallen voor het hele seizoen alle vaste huurders inplannen met de bijbehorende prijsafspraken. Voor de vaste huurders kunnen facturen per dag, per maand, per kwartaal of voor het hele seizoen worden opgemaakt en verstuurd via de facturatiemodule. Gebruikers kunnen de vrije uren online reserveren en hebben de mogelijkheid om direct af te rekenen met iDeal. Door de feilloze integratie tussen het online reserveringssysteem en de facturatiemodule zullen de verenigingen, scholen en andere gebruikers altijd tijdig hun factuur ontvangen of zelfs direct afrekenen.

Wij maken graag vrijblijvend een demo van ons reserveringssysteem voor sporthallen, sportzalen en gymzalen aan. Ook als je het reserveringssysteem op een andere wijze zou willen gebruiken komen we graag met je in contact!

Referenties


Stichting 't Hoge Vonder
“Wij zijn zeer tevreden over het boekingssysteem van Accommodatiehuur. Maandelijks factureren was nog nooit zo gemakkelijk!”

Stichting Tenniscentrum Oldenzaal
“Jullie systeem blinkt uit door eenvoud!”

Hockeyclub Kampong
“Voor onze zaalperiode hebben we gekozen voor het reserveringssysteem van Sporthal.net. Met twee eigen blaashallen en hierin totaal vier velden is het plannen van alle trainingen, losse verhuur, mutaties en overige aanvragen erg soepel verlopen. Het persoonlijke contact en de eenvoudige werking van het systeem maken het erg plezierig werken!”

Stichting Binnensport Gemeente Beesel
“Jullie reserveringssysteem spreekt onze taal. Dat maakt het voor ons erg gebruiksvriendelijk.”